Cum faci bani multi la videochat

A face multi bani la video chat nu e chiar asa usor cum spun majoritatea. Este nevoie de ceva inteligenta si prostie in acelasi timp. Ok, acum te gandesti cum adica inteligenta si prostie in acelasi timp.

Hai sa explic putin.

 1. Inteligenta – ma refer a fi destul de smart sa te informezi, sa vezi ce se cauta, ce anume vor clientii, orele cand este cel mai bine sa faci videochat, etc
 2. Prostie – daca ai facut analiza de la primul punct ai vazut ca fetele care fac videochat au o tenta de proaste, unele chiar sunt altele se comporta asa. Dece? pai sunt multi clienti care le plac acest timp de fete. Conform unui studiu realizat online Ce preferi sa ai in pat aproape 70% dintre cei care au luat parte au spus ca doresc o persoana proasta. Se spune ca acestea sunt mai placute si mult mai bune in pat/sex.

Daca esti la inceput sau deja faci videochat si nu faci destui bani, atunci acest articol este pentru tine. Vor fi mai multe pe aceasta tema, asa ca iti recomand sa te abonezi la fluxul nostru de stiri pentru a sti cand se publica.

Primul pas – research, research sau pe romaneste spioneaza concurenta.

Cand nu faci videochat intra si analizeaza modelele care sunt in top, recomandate de site unde faci videochat sau vrei sa faci. De retinut ca fiecare site in parte propriile reguli, clientii sunt diferiti, adica ce aduce pe prima pagina un model pe site X nu va functiona si pe Y.

Modelele recomandate sunt cele care produc mult si e normal ca site in cauza se le impinga in fata pentru ca si ei castiga din asta.

Dupa ce ai vazut cum se comporta modelul X si ce face pentru a fi in top, treci la cautat / spionat pe google. Asta o faci prin cautarea la user pe google si vezi gasi destule informatii. Poti cauta variatii de termeni pentru a gasi informatii mai multe

 • user videochat
 • user nume site unde face videochat
 • user porn
 • user video porn
 • user instagram
 • user facebook
 • user contact
 • user tiktok

In acest fel vei gasi info detaliate despre model care te vor ajuta sa iti faci o idee. Te poti uita dupa:

 • unde are link catre profilul ei
 • unde are postate video cu ea
 • articole cu si desprea ea
 • cum arata profilul de instagram
 • ce tip de video sau poze are postate online
 • pozele, video, articole sunt postate de ea sau de altii? E bun sa citesti si acest articol.
 • alte informatii

Voi oferi un exemplu gasit in aceasta seara si are legatura cu cea am spus la inceputul acestui articol.

Modelul pavlovacolucci videochat

Ce iti inspira aceasta poza? Pare prostuta in poza si iti da impresia ca ai putea face ce vrei cu ea si abia asteapta sa te termini in gurita ei mica. Numai cand ii vezi gurita aia deschisa cu limbuta afara, te face sa-i trimiti ceva.

Modelul pavlovacolucci videochat

Dar de poza asta ce spui? Parca zice: Tati am fost foarte obraznica si imi pare rau ca m-ai prins cand ma masturbam. Promit ca voi face orice vrei tu. Pare prostuta din poze dar in realitate este chiar foarte smart.

In sesiunea din aceasta seara s-a masturbat cu prim plan pe pizda si nimic altceva. A fost prima mai tot timpul si a facut peste 950$ in 5 ore. Altii muncesc o luna sau doua pentru acesti bani si daca castiga atat in fiecare seara atunci scoate 28500$ intr-o luna de zile. Frumoasa suma pentru 5 ore de munca pe zi nu?

In stilul asta iti cumperi o vila in 3 luni si una super bengoasa in 6 luni.

 

La o cautare pe google dupa userul ei pe primele locuri apare pornhub unde are foarte multe video, apoi xvideos si alte siteuri de video. Nu aparte in primele pagini cu intagram, facebook, tiktok.

 

Cum ajung pe prima pagina la videochat?

Cât câștigă în realitate Modele de videochat

Vrei să îți cumperi un apartament într-un an? Să fii tratată ca o regină și să ai toți bărbații la picioarele tale?

Comments (No)

Leave a Reply