This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker so we can continue to provide you with the quality content you expect.
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Regulament rovideochat.com

Discussion in 'Regulament' started by Mulan, Dec 7, 2017.

 1. Mulan
  Aggressive

  Mulan Just Play Staff Member Administrative

  Joined:
  Feb 5, 2015
  Messages:
  8,887
  Likes Received:
  6,969
  Trophy Points:
  113
  Location:
  Viata
  Credit:
  $7,877.27
  Regulamentul rovideochat.com se aplica pentru toti membri acestui forum si trebuie respectat. Incalcari repetate poate duce pana la banarea permanenta pe forum si topic deschis la sectiunea Lista Neagra.

  1. Un membru al forumului poate avea un singur utilizator. Daca nu se respecta acest lucru i se vor sterge conturile.
  2. Cand va inscrieti trebuie sa aveti o adresa de e-mail valida.
  3. ID-urile deja alese nu se mai pot schimba. Exceptie fac cazurile in care deja a fost ales un id care contine numele si prenumele persoanei respective.
  4. Limba folosita pe acest forum este romana.
  5. Incercati sa nu faceti abuz de scrierea cu majuscule.
  6. Nu se permite folosirea de catre membri a unui limbaj vulgar, obscen sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul, etc. Nu se accepta sa fie jigniti sau atacati membrii forumului doar pentru ca nu impartasesc o anumita parere. Ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul membrilor care nu respecta aceasta regula.
  7. Fiecare membru al forum-ului este responsabil de continutul mesajelor sale. In acest sens, proprietarul site-ului nu isi asuma raspunderea privind opiniile membrilor si nici nu raspunde de reclama negativa/pozitiva care apare pe forum.
  8. Postarile si pozele postate devin proprietatea rovideochat.com . Membrii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  9. rovideochat.com isi rezerva dreptul de a selecta membrii.
  10. Daca vreti sa deschideti un topic nou va rog sa verificati mai intai prin motorul Search daca nu exista deja.
  11. Nu se admite folosirea mesajelor din forum pentru promovarea serviciilor. Pentru a publica mesaje publicitare pe rovideochat.com , va rugam sa postati la sectiunea MarketPlace ,ori luati legatura cu administratorul intai.
  12. Puteti publica adrese de email in mesaje, dar pe raspunderea voastra. Site-ul rovideochat.com nu este responsabil pentru eventualele probleme pe care le puteti intampina in urma publicarii adresei de email pe forum.
  13. Va rugam sa nu publicati link-uri catre site-uri concurente. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a le sterge.
  14. Mesajele care nu respecta acest regulament pot fi editate/sterse de catre administratorul site-ului.
  15. Administratorul pot decide stergerea/ editarea mesajelor precum si "blocarea" userilor. Deciziile acestora nu pot fi influentate de membrii forumului.
  16. User-ii pot da o singura data informatii referitoare la anumite produse si firme, numai daca acestea se refera strict la subiectul respectiv si daca au fost cerute. Orice alta postare similara va putea fi stearsa de catre administrator.
  17. Staff-ul poate propune stergerea, mutarea sau modificarea oricarui subiect sau reclama care nu contine informatii ajutatoare referitoare la subiectul discutat fara a fi nevoiti sa dea explicatii in mod public.
  18. Daca Staff-ul considera ca anumite mesaje contin reclama, pot posta un mesaj de atentionare sau pot proceda la stergerea imediata a respectivului mesaj.
  19. In cazul in care publicati un articol/extras dintr-un articol sau orice text care nu va apartine, va rugam sa obtineti acordul prealabil al autorului sau sa indicati sursa.
  20. Regulamentul poate fi modificat oricand de catre Staff fara a fi necesar sa fie anuntati toti membrii. Fiecare membru isi asuma obligatia de a reciti periodic acest regulament.
  21. rovideochat.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu sunt de interes sau care creaza tensiune si dezacord in cadrul comunitatii. De asemenea rovideochat.com nu este obligat sa dea explicatii publice in legatura cu deciziile luate de catre Staff.
  22. Prin acceptul dumneavoastra de a utiliza forumul Forumvideochat.com, se intelege ca ati citit si acceptat integral prezentul regulament.
  23.Nu se admite inregistrarea pe forum cu un nume care sa reprezinte reclama la propriile produse, site-uri sau firme. In aceste cazuri, administratorul isi rezerva dreptuil de a sterge numele prespectiv.
  24. Pentru orice nelamuriri, probleme sau reclamatii la adresa forumului sau a deciziilor luate de catre administrator, va rugam sa ne contactati prin mesaj privat. Va rugam sa evitati sa postati pe forum acest tip de nemultumiri. Acestea vor fi sterse.
  25. Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.
   
  Yepuras Alexandra likes this.

Share This Page