ALĂTURĂ-TE BONGACAMS ŞI FĂ BANI

Cum să devii un model Chaturbate

Chaturbate  este un site lider de camming cu trafic, procente și caracteristici grozave. A deveni un model Chaturbate este rapid și ușor. Oricine are optsprezece ani sau mai mult și are echipamentul necesar, poate câștiga bani cântând live pe Chaturbate. Pe lângă faptul că fac bani live pe webcam, modelele Chaturbate pot câștiga și bani din vânzarea videoclipurilor/galeriilor și prin calitatea de membru premium al fanclubului. Iată toate informațiile despre cum să devii un emițător Chaturbate.

Informații rapide:

 • Servicii:  camming, clipuri, fan cluburi
 • Sexe:  feminin, masculin, transgender, cupluri, grupuri
 • Câștiguri model:  5 ¢ / Token
 • Program de plată:  zilnic*
 • Plată minimă:  50 USD
 • Metode de plată:  Cec, ACH, Paxum, Bitcoin
 • Cam-Splitting:  Da
 • Geo-blocare:  Da
 • Servicii DMCA:  Da
 • Program de afiliere:  Da
 • Conturi Studio:  Da

Ce este necesar pentru a începe?

Singura cerință majoră pentru a deveni un model Chaturbate este ca tu (și oricine cântă cu tine) trebuie să ai optsprezece ani sau mai mult. Dumneavoastră (și oricine va cânta cu dvs.) va trebui să vă verificați vârsta înainte de a începe să accesați site-ul. Există, de asemenea, anumite cerințe de echipare, dar există șanse mari să le fii deja pe toate. Iată tot ce este necesar pentru a deveni model de cameră web Chaturbate:

 1. Computer  – Windows sau Mac. Trebuie să poată rula Adobe Flash.
 2. Cameră web  – HD este foarte preferat, dar o cameră web pentru laptop poate funcționa. Dacă nu este HD, faceți upgrade imediat!
 3. Internet de mare viteză  – Trebuie să fie de mare viteză. Se recomandă o conexiune prin cablu (nu WIFI).
 4. Copie digitală a actului de identitate  – veți avea nevoie de un fișier cu imagine digitală a actului de identitate cu fotografie eliberat de guvern. Aceasta este pentru a verifica vârsta și identitatea pentru cerințele de păstrare a evidenței și din motive fiscale. Identitatea ta reală este întotdeauna păstrată privată.
 5. Loc  de spectacol – Veți avea nevoie de un loc de spectacol. Cele mai multe modele folosesc un dormitor sau o cameră de cameră dedicată.

Toate genurile sunt binevenite: femeie, bărbați și transgender

Toate genurile au permisiunea de a deveni radiodifuzori Chaturbate: femeile, bărbații și transsexualii pot crea conturi. Chaturbate acceptă și conturile de cuplu și de grup (orice orientare sexuală). Este important să știți că, dacă cântați cu un partener (sau un grup), toată lumea trebuie să fie verificată și asociată contului dvs. înainte de a fi difuzată.

Cât de mult sunt plătite modelele Chaturbate

Modelele Chaturbate sunt plătite cu 5 cenți pe token. Aceasta se ridică la aproximativ 50%, dar procentul exact variază în funcție de pachetele de jetoane pe care clienții le achiziționează (pachetele de jetoane mai mari sunt reduse). Potențialul de câștig este mare, dar fiecare model este responsabil pentru generarea propriilor ponturi sau sesiuni private.

Metode de încasare, plăți minime și program de plată

Plata minimă pentru majoritatea opțiunilor de încasare este de 50 USD. Plățile se fac în mod regulat de două ori pe lună, dar este posibil ca modelele să solicite plăți zilnice pentru o taxă suplimentară de 3,95 USD. Iată opțiunile de încasare acceptate de Chaturbate, cu taxe de procesare:

 • Cec trimis prin poștă  (fără taxă de procesare)
 • Depunere directă  (fără taxă de procesare, numai SUA)
 • Cec trimis de Fed Ex  (SUA: 40,00 USD / Internațional: 80,00 USD)
 • Plată prin cablu  (taxă de procesare de 45,00 USD)
 • Plată prin Paxum  (taxă de procesare de 0,50 USD)
 • Plată prin Bitcoin  (taxă de procesare de 3,00 USD)

Cum să faci bani pe Chaturbate

Iată toate modalitățile de a câștiga bani ca emițător Chaturbate.

Emisiuni live cu webcam

Chaturbate este în primul rând un site de camming. Există mai multe tipuri diferite de emisiuni pe care modelele le pot realiza și fiecare tip de spectacol câștigă venituri în mod diferit. Există, de asemenea, aplicații și roboți (un magazin de aplicații Chaturbate) care pot fi folosite pentru a adăuga funcționalitate sporită emisiunilor live, făcându-le și mai creative, interesante și profitabile. Iată toate emisiunile și opțiunile disponibile pentru Chaturbate

Spectacole publice (Obiective de bacșiș / Jocuri de bacșiș / Meniuri de bacșișuri)

Chaturbate este în primul rând un site public de camming. Acest lucru se opune altor site-uri care ar putea să nu permită nuditatea publică și, în schimb, necesită ca modelele să aducă clienții în chatul privat. Fiind un site public, există mult mai multe modalități potențiale de a câștiga prin chat-ul public decât ar exista pe alte site-uri. Iată câteva dintre cele mai populare moduri de a câștiga bani din emisiunile publice Chaturbate.

Obiective cu sfaturi:  cele mai obișnuite emisiuni publice au rezultate în urma obiectivelor cu bacșișuri. Există aplicații și roboți care vă ajută cu obiectivele. Adesea, vor exista mini-goluri care se acumulează încet spre obiectivul mai mare. Odată îndeplinit scopul, modelul realizează spectacolul. Ideea este că toți cei care urmăresc pot contribui la suma necesară pentru spectacol.

Jocuri cu bacșiș:  jocurile cu bacșiș sunt, de asemenea, foarte populare. Există o mulțime de aplicații și roboți dedicati jocurilor de bacșiș în chatul public. Exemplele includ Roll The Dice, Token Keno, jocuri de ghicire și multe altele. Privind în magazinul de aplicații, puteți vedea ce jocuri sunt disponibile și câștigul mediu pe oră.

Meniul de sfaturi:  multe modele includ meniuri de sfaturi în profilul lor . Acesta poate fi folosit pentru a indica ce număr de sfaturi sunt necesare pentru a efectua anumite acțiuni. Poate fi folosit și pentru a vinde alte lucruri, cum ar fi accesul Snapchat, urmărirea rețelelor sociale etc

Jucării sexuale interactive: emisiunile  interactive „ tip to vibrate ” sunt foarte populare și profitabile. Chaturbate lucrează cu cei mai importanți producători de jucării sexuale interactive. Chiar dacă sfaturile sunt mici, aceste emisiuni sunt încă profitabile, deoarece spectatorii trebuie să dea constant bacșișuri pentru a continua spectacolul.

Emisiuni private 1-la-1 (taxat pe minut)

Spectacolele 1 la 1 sunt private și se plătesc la minut. Spectacolele sunt de obicei negociate înainte de începerea sesiunii private. Acest lucru este pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil cu tipul de spectacol pe care clientul îl dorește și pentru a evita surprizele. Este sugerat să enumerați ce fel de emisiuni oferiți pe pagina de profil. Acest lucru le va oferi clienților potențiali o idee despre ceea ce oferiți. Dacă enumerați tipul de fetișuri la care sunt, ei vă vor propune într-o emisiune privată.

Spectacole Voyeur/Spioni (Taxat pe minut)

De asemenea, este posibil să activați emisiunile de spionaj. Cu emisiunile de spionaj activate, alți membri Chaturbate vor putea spiona orice sesiune privată pe care o aveți în prezent. Spectacolele de spionaj sunt taxate pe minut, iar modelele pot stabili tarifele. Activarea emisiunilor de spionaj este o modalitate excelentă de a genera și mai mulți bani din sesiunile private.

Vând videoclipuri și galerii foto

Pe lângă faptul că câștigi bani din camera live, poți vinde și conținut foto și video direct de pe pagina ta de profil Chaturbate . Pur și simplu încărcați fotografiile sau videoclipurile, selectați dacă sunt publice sau premium, selectați suma indicativă pe care o doriți pentru fiecare achiziție și va apărea automat în profilul dvs.! Lucrul minunat despre vânzarea seturi de conținut este că aveți potențialul de a câștiga, chiar și atunci când sunteți offline.

Conducerea unui fanclub privat

Dacă vindeți conținut foto și video pe Chaturbate, puteți activa și funcția de fanclub. Funcția de fanclub le permite oamenilor să se aboneze pentru a vă accesa tot conținutul în loc să achiziționeze fiecare bucată de conținut individual. În plus, numele lor va apărea verde în camera ta de chat. Aceasta este o modalitate de a identifica cu ușurință membrii fanclubului și ar trebui să acordați întotdeauna oricărui membru al fanclubului mai multă atenție decât ați acorda oricui altcuiva, în afară de cei mai buni clienți / tippers.

Mai multe caracteristici Chaturbate


Aplicații și roboți: Magazinul de aplicații încorporat al Chaturbate

Una dintre cele mai mari caracteristici ale Chaturbate sunt  aplicațiile și roboții . Acesta este un magazin de aplicații complet, construit direct în Chaturbate! Posibilitățile create prin aplicații sunt aproape nelimitate. Ei fac o mulțime de lucruri, inclusiv să țină evidența obiectivelor cu bacșișuri, să facă jucăriile sexuale interactive să reacționeze la sfaturi, să adauge jocuri cu bacșișuri în camera de chat și multe altele! Secțiunea Aplicații și roboți afișează, de asemenea, cantitatea medie de sfaturi pe care aplicațiile le generează!

Pagini de profil complet personalizabile

Chaturbate este unul dintre puținele site-uri care acceptă profiluri complet personalizate . Aceasta include multe elemente HTML. Deoarece este posibil să codificați lucruri în profil, posibilitățile sunt aproape nelimitate. Chiar și fără codare, multe lucruri sunt posibile. Există, de asemenea, câteva instrumente care fac lucrurile mai ușoare. Unele au fost concepute special pentru designul profilului Chaturbate.

Geoblocare: blocați utilizatorii din anumite state/țări

Chaturbate oferă capabilități regionale de blocare. Modelele Chaturbate sunt capabile să blocheze țări și pentru unele locații, regiuni și state. Artistii din Statele Unite pot bloca anumite state, de exemplu. Acest lucru va împiedica ca camera de chat și conținutul dvs. să fie afișate cuiva din statul, regiunea sau țara dvs. de origine.

Atribuirea moderatorilor: o mai bună gestionare a camerei de chat

Un moderator este un utilizator Chaturbate care lucrează alături de radiodifuzor pentru a asigura o transmisie de calitate atât pentru radiodifuzor, cât și pentru telespectatori. Modelele Chaturbate pot atribui oricărui utilizator să fie moderator și, de asemenea, pot seta date de expirare pentru privilegiile modului.

Moderatorii pot comunica direct cu radiodifuzorul, pot încuraja telespectatorii să dea bacșiș pentru a atinge un obiectiv, pot oferi informații spectatorilor în cazul în care apare o problemă cu transmisiunea și multe altele.

Poate cea mai importantă treabă pe care o are un moderator este să urmărească jurnalul de chat în timpul difuzării. Examinând cu atenție ceea ce este spus de telespectatori în timpul difuzării, moderatorii pot reduce la tăcere un utilizator pentru încălcarea oricăror reguli pe care le-ar putea avea un radiodifuzor.

Chaturbate permite divizarea camerei (performanță pe mai multe site-uri)

Chaturbate permite  divizarea camei . Cam-splitting folosește un software special pentru a transmite simultan către mai multe site-uri. Acest lucru permite modelelor să rămână în chat-ul public pe mai multe site-uri. Acest lucru poate crește șansa de a obține un privat, deoarece privatul poate apărea pe oricare dintre site-uri. Odată ce sesiunea privată s-a încheiat, interpretul poate reveni la public pe diferitele rețele.

Programul de afiliere/recomandări Chaturbate

Chaturbate are, de asemenea, un program de afiliere pe care webmasterii și modelele îl pot promova. Cu programul de afiliere, puteți obține comisioane prin recomandarea clienților noi la Chaturbate. Fiți plătit pentru fiecare înscriere gratuită sau pentru o partajare a veniturilor pe viață din toate achizițiile lor de simboluri. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține venituri suplimentare de pe site. Puteți afla mai multe despre programul de afiliere Chaturbate, verificând linkul de mai jos.

Chaturbate acceptă conturi Studio

Chaturbate acceptă conturi de studio. Odată create, studiourile pot adăuga modele prin link-uri speciale de înscriere. Chaturbate plătește studioul direct, iar studioul plătește modelele conform aranjamentelor lor. Există două tipuri diferite de studiouri; studiouri fizice care oferă o locație pentru spectacol și studiouri digitale despre care se așteaptă să ofere în continuare servicii precum consultanță și trafic, pentru a justifica procentul de studio.

Înscrieți-vă ca emițător Chaturbate

Ești gata să începi ca emițător Chaturbate? Înscrie-te astăzi!  Chaturbate este un site lider de camming cu trafic, procente și caracteristici grozave. Pe lângă camming, câștigați și bani din vânzările de conținut și cluburile de fani. În plus, profitați de aplicații și roboți, de profiluri complet personalizabile și multe altele. Chaturbate acceptă toate genurile, inclusiv cuplurile și grupurile, iar procesul de înscriere este rapid și ușor.

 

Articole care te-ar putea interesa:

Cum faci bani multi la videochat

Cum ajung pe prima pagina la videochat?

Sunt inregistrata la videochat. Ce pot face?

 

Comments (No)

Leave a Reply