Sunt inregistrata la videochat. Ce pot face?

Înregistrarea la videochat este una dintre cele mai mari probleme (in viziunea lor) care se confrunta modelele de la videochat. Unele au incercat sa adauge diferite elemente pe sesiune insa fara succes, daca cineva vrea sa te inregistreze o va putea face si elimina orice element din video.

Se pot opri inregistrarile la sesiune de videochat?

Raspunsul pe scurt este NU. orice ai face nu se poate face nimic. Desigur unii pentru asi vinde serviciile iti vor spune ca iti adauga DMCA pe stream sau canal, numele/userul la chat +  multe altele si asa nu te va mai inregistra nimeni. Este o totala minciuna pentru ca sunt sisteme automate care fac totul.

Cum functioneaza sistemul automat de inregistrare a modelelor la videochat?

  1. se colecteaza link la fiecare modele, asta se poate face printr-un program de gen scraper sau daca ai lista de nume pur si simplu se adauga in notpade++ url la site inaintye de model
  2. se salveaza lista si se incarca in program sau youtubedl
  3. se ruleaza youtubedl unde inregistreaza pe rand fiecare model din lista si daca calculatorul are resurse destule poate inregistra mai multe modele in acelasi timp
  4. cand se termina inregistrarea se salveaza videointr-un folder gen nume_model_data_ora_url_site.mp4
  5. cu un alt program se verifica daca video are elemente gen dmca, logo, etc, daca exista se trece la stergerea acestora si adaugarea propriului logo
  6. se salveaza noul video intr-un alt folder de unde cu un alt program se face upload pe diferite site-uri
  7. cu un alt program dupa postare se colecteaza fiecare url si se promoveaza pe alte site-uri
  8. asta este tot.

Am beneficii daca sunt inregistrata?

Raspunsul este DA. La cata promovare gratis iti va face cel care te-a inregistrat nu ai putea face tu cu toti banii castigati intr-o luna. Daca nu crezi poti cauta singura modelele din prima pagina si vezi pe cate site-uri gasesti inregistrari? Acum cauta pe cineva care este pe ultima pagina si nu vei gasi nimic sau aproape nimic.

Cu cat esti inregistrate mai mult cu atat vei fi mai promovata si de aici se intelege ca vin mai multi clienti, deci mai multi bani. Unele modele au chiar intelegeri cu unii webmasteri care le ofera un scurt video unde tin o hartie cu numele la site sau spun prin voce ceva de genul: Video Exclusiv pe site X.

Daca ma inregistreaza nu mai pot vinde eu clipuri.

Nu stiu care este procentul de vanzare la clipurile tale dar te asigur ca sunt deja online. Ce poti vinde sunt acele clipuri in privat dar si acelea pot fi inregistrare dar trebuie sa ai cunostinte ceva mai avansate.

Nu am auzit pe nimeni sa imi spuna ca un client nu a cumparat video X pentru ca deja iol vazuze online pe un site porno. Tu poti continua sa iti vinzi clipurile in voie pe site-urile care le stii si nu te stresa de inregistrarile de la videochat.

Imaginea mea va avea de suferit daca ma inregistreaza la videochat.

Ei bine draga mea trebuia sa te gandesti inainte sa te apuci de videochat. Daca ceva se poate vedea online, atunci se poate inregistra si nimic nu poti face pentru a impedica asta. Am auzit faze de genul ca peste un an se opreste si apoi nu vrea sa mai existe video cu ea pe net. Nu stiu cine te sfătuiește draga mea dar iti spun ca este imposibil sa nu existe cel putin unul undeva si apare cand iti este lumea mai draga.

Cum am spus mai sus, sunt acele persoane care iti vand iluzii ca pot sterge orice sa nu mai apara nici urma de tine, DMCA si alte rahaturi, dar e o mare minciuna. Stergi unul azi si la o ora apare pe 19 site-uri. Daca vrei sa nu mai apara nicaieri, atunci nu incepe sa faci videochat si gata, asta e singura solutie.

 

Daca ai intrebari te rog comenteaza mai jos.

Cât câștigă în realitate Modele de videochat

Vrei să îți cumperi un apartament într-un an? Să fii tratată ca o regină și să ai toți bărbații la picioarele tale?

Comments (No)

Leave a Reply