ALĂTURĂ-TE BONGACAMS ŞI FĂ BANI

Cum poti face live de pe telefonul tău mobil pe Chaturbate?

O opțiune bună dacă nu aveți o conexiune bună la internet sau dacă nu sunteți acasă. Transmisiunea de pe telefonul mobil este acum disponibila în versiune beta pe m.chaturbate.com. Pentru a transmite, conectați-vă pe m.chaturbate.com și căutați butonul „Broadcast Beta” din meniul din stânga.

În prezent funcționalitatea modului beta include:

  • Spectacol privat
  • Spectacol de grup
  • Chat
  • Mesaje private
  • Note la tips

Vă rugăm să rețineți că unele funcții de chat nu sunt disponibile în versiunea pentru mobil.

Browsere acceptate

  • iOS: Safari 11+
  • Android: Chrome 67+, Samsung 7.4+

Solutionarea problemelor:

Vă recomandăm să folosiți cea mai recentă versiune de Safari pe iPhone și Chrome pentru dispozitivele Android. Asigurați-vă că dispozitivul dvs. este actualizat cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare. Alte dispozitive și browsere pot funcționa, deși nu au fost complet testate.

Usutilizatori: iOS:

Transmiterea funcționează numai în modul orizontal, iar transmisia se va opri dacă rotiți dispozitivul.

Utilizatori Android

Rotiți camera pe orizontală pentru a începe difuzarea. Odată ce streamingul a început, camera se va bloca, astfel încât să puteți roti dispozitivul.

Înainte de a începe, gândiți-vă la stabilitate

Ești pe cale să descoperi cât de simplu este să transformi dispozitivul Android într-o cameră web pentru videochat. Nimeni nu vrea să urmărească o transmisie video în care imaginea se blocheaza și se estompează constant. Pentru a depăși acest lucru, va trebui să găsiți un loc sigur în care să vă țineți telefonul. Acest lucru ar putea fi ceva simplu, cum ar fi un Popsocket pentru a se sprijini, sau chiar piese Lego.

Atâta timp cât gasiti un bun suport pentru telefon, streamingul video ar trebui să fie clar și stabil. Dacă nu, cumpărați un trepied conceput pentru smartphone-uri.

O cameră web bună poate fi scumpă. Dar folosind această metodă puteți obține un rezultat foarte bun și, în aproape toate cazurile, camera dvs. de telefon va produce un rezultat bun și puteți obține un spectacol profesionist.

 

Articole care te-ar putea interesa:

 

Cum să devii un model Chaturbate

Cum faci bani multi la videochat

Cum ajung pe prima pagina la videochat?

Sunt inregistrata la videochat. Ce pot face?

 

Comments (No)

Leave a Reply